søndag 8. mai 2011

Noen oppdateringer på håndarbeidsfronten.

Twitterpation cowl, en heklet hals i bølgemønster fra just maryse. Jeg valgte å hekle denne i Drops Silk Tweed. Synes resultatet ble litt tungt og kompakt pga garnvalget, men mykt og deilig varmt :-). Fargegjengivelsen er litt feil, garnet er mer blågrått og uten lillaskjæret som vises her.


Twitterpation cowl fra just maryse. Nice pattern. I crochet it with Drops Silk Tweed. A yarn that I feel is a bit too heavy for this pattern. I think the pattern will look better with a more light weighted (and "bouncing") yarn.


Finn et strå og træ dom på....
Jeg har laget et sokkemønster som jeg hadde tenkt å publisere her, men er ikke helt fornøyd med utfallet. De ble litt vide i tåpartiet, så kanskje det må noen småjusteringer til. De er strikket i Silja Sokke garn og Sisu strømpegarn- Jeg savner litt spenst i sokkegarn, ofte er de litt lite elastiske og voluminøse. Årsaken er nok at det er 20 prosent akryl for at de skal bli mer slitesterke.
Finally finished with my new socks with strawberry pattern. I am considering publishing this pattern, but I am not quite satisfied with how they turned out. A bit too wide at the toe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...