onsdag 27. april 2011

Kul klokke, kul kunstner

Kunstneren Siren Elise Whilhelmsen har laget et fantastisk kunstprosjekt: 365 Knitting Clock.
Bildet er lånt fra hennes blog.




Cool clock, cool artist, Siren Elise Wilhelmsen. Her blog.

søndag 10. april 2011

Snart påske.

Vi pleier å starte hyttesesongen rundt påsketider. Iår startet vi opp forrige helg. Da trodde jeg at det var palmesøndag denne søndagen, så jeg pyntet litt til påske. Tidlig ute i år altså.
Søte kyllinger på rad og rekke i Green Gate eggeglass vinduskarmen.

Bjørkeriset måtte også pyntes:
Disse kyllingene er rimelig store, kankje ppåske-broilerer er det rette navnet på disse?
Duken har guttungen laget på skolen.

torsdag 7. april 2011

Jeg bare måtte!!

Jeg var på jernvarehandelen idag for å kjøpe en brannstige, det fikk jeg tak i, men se hva de hadde på denne jernvaren: Er det mulig?? Kopper med strikkemønstret dekor. Produsenten er Menu. Klarte ikke å gå fra disse, så to av dem ble med hjem:


Designeren heter Pernille Vea og er dansk. Koppene er termokopper som holder drikken varm samtidig som en ikke brenner seg på hendene.

Tunisisk hekling



Jeg nye har investert i noen nye heklenåler til tunisisk hekling. Etter at jeg kjøpte mister Jumbo fikk jeg lyst til å lære mer im tunisisk hekling. Har funnet endel på nettet, men jeg har også kikket  min håndarbeidsbok som jeg har fått av min mor. (Boka er fra 60-tallet, og ganske artig å lese i). Jeg har prøvd meg på en kjøkkenklut og er ganske fornøyd med resultatet. Nålene har jeg kjøpt på denne nettsiden, PurpleLinda Crafts.

 KnitPro heklenål med mulighet til å skru på kabel for tunisisk hekling av større plagg. vet ikke om jeg noen gang kommer til å prøve å hekle klær akkurat, men hvem vet. Kankje jeg blir helt hekta?
 Her er det eksempler på strikkemønstre av ulike typer fra håndarbeidsboka jeg nevnte.

 Her har jeg heklet en kjøkkenklut i tunisisk hekling, enkle masker (TSS Tunisian simple stich.)
Her er baksiden vist, fin den også og litt struktur som gir god skrubbeeffekt?


I have invested in som hooks for tunisian crochet. This is a new technique for me, and I started with simple stich and a crocheted a dishcloth. I think it turned out quite nice actually :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...